Voor het tweede jaar op rij moeten we met spijt in het hart onze 30ste editie van de Argenta Triatlon Izegem Centrum, die gepland was op 13 mei 2021, en de EFC-JODA-ITC Zwemloop, die op 24 mei 2021 gepland stond, afgelasten. Rekening houdend met de huidige Covid-19 situatie, de daaraan gekoppelde regels en de toch nog steeds ongunstige cijfers lijkt het ons verstandig om de wedstrijd dus niet te laten doorgaan.

Derde keer goede keer dan maar: noteer alvast donderdag 26 mei 2022 in jullie agenda! We zijn als club enorm gemotiveerd en zetten nu al alles op alles om van onze 30ste Argenta Triatlon Izegem Centrum een succes te maken. We verzekeren jullie dat het een machtig triatlonfeest wordt voor zowel atleet, vrijwilliger als supporter in en rond “de stad van bustels en skoen”, Izegem.

Ook de zwemloop voor de jeugdatleten zal dus in 2021 van de kalender verdwijnen. Dat evenement wordt een dik jaar opgeschoven, tot  Pinkstermaandag, 6 juni 2022.

Alle atleten die al ingeschreven waren voor de edities, Argenta Triatlon Izegem Centrum en/of EFC-JODA-ITC Zwemloop, van 2021 zullen in de komende weken hun inschrijvingsgeld terug gestort krijgen via onze federatie, Triatlon Vlaanderen.

Hopelijk biedt de vaccinatiecampagne snel beterschap en kunnen we ons binnenkort weer aan elkaar meten tussen een enthousiaste, wilde bende toeschouwers. Blijf sporten, sta klaar voor elkaar in deze lastige periode en blijf vooral gezond. Nog even volhouden!

 

Sportieve groeten,

EFC-JODA-ITC