Peter, gisteren kregen we het bericht dat je jezelf van het leven beroofd had. Je was geen lawaaimaker, eerder een stille genieter, maar voor veel triatleten was je vooral een zeer goeie trainingsmaat. Je kende een moeilijke periode, en we kunnen alleen hopen en geloven dat je nu de rust gevonden hebt die je hier niet meer terugvond. Rust in vrede, je leeft verder in je kinderen en in onze harten. Ons medeleven aan jouw vrouw, jouw kinderen en jouw familie.

Verdorie, hierboven zit bijna een volledige kampioenenploeg van EFC-JODA-ITC, vandaar deze boodschap aan iedereen: hou alsjeblief de moed erin!

Troostende groet,
De clubwerking EFC-JODA-ITC

Vragen over zelfdoding? Je vindt een luisterend oor bij Tele-Onthaal (106 of www.tele-onthaal.be) of de Zelfmoordlijn (1813 of www.zelfmoordlijn.be).