Het innovatieve Groupe Dirickx heeft ook voor de twee komende seizoenen zijn JA-woord gegeven EFC-JODA-ITC. Meer zelfs, ze zijn ook trekker van DDF – Door De Finish project. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in omheiningen, toegangsdetectie en veiligheidssystemen gaat dus verder in zee met EFC-JODA-ITC.

Groupe Dirickx is een internationaal Frans bedrijf, opgestart door de Belg Armand Dirickx in 1922. Ze hebben vestigingen in o.a. Frankrijk, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovakije en China. Jaarlijks produceren hun 700 werknemers meer dan 28 000 omheiningen, goed voor zo’n 22 500km omheining. Groupe Dirickx is ook gekend omwille van zijn bijzonder ruim én innovatief aanbod.

We mochten hen enkele seizoenen geleden verwelkomen als nieuwe partner van EFC-JODA-ITC en intussen tekenden ze dus een nieuwe overeenkomst en zorgen ze als trekker van het DDF – Door De Finish project mee voor de begeleiding van nieuwe triatleten. “Dankzij dit partnership kunnen we ook extra business genereren, en geven. Onder andere door onze aanwezigheid op het wedstrijdpak en de teamkledij die zowel nationaal als internationaal gedragen wordt. Dat we nu ook de algemene opleiding voor startende atleten kunnen ondersteunen is mooi meegenomen, net als in het bedrijfsleven is een goede begeleiding de sleutel tot succes in het groeiproces” aldus Julie Hummel.

Voorzitter Frank Bruyneel is lovend over deze samenwerking met Groupe Dirickx. “Het is een een wereldspeler op het vlak van alles wat omheiningen, toegangsdetectie en veiligheidssystemen betreft. Ze hebben een bijzonder ruim aanbod. Maar we zijn vooral ontzettend dankbaar dat ze ons blijven steunen. Dat getuigt van klasse bij deze mensen.”

Website: https://www.dirickx.fr/index-en.aspx

Bedankt Groupe Dirickx!