Goed nieuws voor EFC-ITC-leden die nog geen mondmasker hebben! Want dankzij één van onze creatieve leden, kan je een gepersonaliseerd stuk kopen!

Farah Schakman van Creafaar koopt blanco mondmaskers aan, die ze dan in echte EFC-ITC-stijl personaliseert. De maskers bestaan volledig uit katoen (100%), en zijn voorzien van ruimte om een filter (die je ook bij Creafaar kan kopen) in te steken. Je kan kiezen tussen een wit of een zwart masker.

De maskers zijn aan te passen aan jouw gezicht en noden, dankzij aanpasbare elastieken en een versteviging aan de neus. Bovendien kan je je nieuwe favoriete mondmasker wassen!Bij de aankoop van een maskertje zit een duidelijke handleiding hoe je ze best wast.

Wil jij binnenkort gaan paraderen met je EFC-ITC-mondmasker?
Stuur dan snel een berichtje naar Farah, en voor 13 euro kan ze je heel snel van een gepersonaliseerd, degelijk stoffen masker voorzien.

Je kan Farah bereiken via haar Facebookpagina: https://www.facebook.com/creafaar of via mail creafaar@telenet.be