Na wekenlang twijfelen en wachten op informatie over de maatregelen om het nieuwe coronavirus zoveel mogelijk te beperken, hebben we de knoop doorgehakt. De Argenta Triatlon Izegem Centrum, die op 15 augustus 2020 gepland stond, gaat niet door. Het was een moeilijke beslissing, maar de gezondheid van de triatleten, hun supporters en onze medewerkers gaat nu even voor.

De wedstrijd uitstellen naar een latere datum in 2020 is moeilijk. Bovendien zullen de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus nog wel even blijven duren, al worden ze geleidelijk aan afgebouwd. Daarom hebben we ervoor gekozen om de dertigste editie van de Argenta Triatlon Izegem Centrum volgend jaar pas te organiseren. Op die manier kunnen we die verjaardag even groots vieren als we voorzien hadden.

Atleten die ingeschreven waren voor de Argenta Triatlon Izegem Centrum hebben twee opties. Ofwel laten ze hun inschrijving overzetten naar volgend jaar en zijn ze zeker van hun plaatsje aan de start. Ofwel krijgen ze hun inschrijvingsgeld en een eventuele daglicentie (zonder betaalde administratieve kosten) teruggestort. Daarvoor gebruikt Triatlon Vlaanderen het rekeningnummer waarmee de inschrijving betaald werd.

We doen er alles aan om alle overzettingen en terugbetaling zo snel mogelijk te regelen. Helaas zijn heel wat wedstrijden ondertussen geannuleerd, waardoor het bij Triatlon Vlaanderen even druk is. Met vragen over terugbetalingen en overzettingen, kan iedereen terecht bij de club via prtt54@gmail.com.

We willen iedereen bedanken voor het begrip en het vertrouwen in onze organisatie. En natuurlijk hopen we jullie op 15 augustus 2021 massaal aan de start van de dertigste Argenta Triatlon Izegem Centrum te zien!