Het nieuwe coronavirus heeft de hele wereld serieus in z’n klauwen. Ook de triatlonwereld. Door het virus en de maatregelen van de overheid om de verspreiding ervan zoveel mogelijk tegen te gaan, zijn we gedwongen om zowel de Memorial Luc Ingelbeen/Clubkampioenschap en onze jaarlijkse Zwemloop te annuleren.

De Memorial Luc Ingelbeen/Clubkampioenschap stond gepland op 1 mei. Onze Zwemloop stond gepland op 1 juni 2020. Het is met spijt in het hart dat we deze beslissing hebben moeten nemen. Het is helemaal niet fijn om een wedstrijd, waaraan we al een jaar werken, op deze manier in het water te zien vallen.

We hopen dat we na deze zware periode van crisis op 15 augustus toch nog het startschot zullen kunnen geven van de Argenta Triatlon Izegem Centrum en dat we van die wedstrijd toch opnieuw een feest zullen kunnen maken!