Eind 2019 werd het Oost-Vlaamse Zele plots een beetje Izegems territorium! Vreemd, niet? Wel, eigenlijk is het makkelijk uit te leggen. Vorig seizoen kwamen enkele triatleten uit Zele in aanraking met onze club, dat leidde tot een overstap en zo kwam dus een hele delegatie Zelenaars naar EFC-ITC. In het wiel van onder andere Katrien Maes & Lotte Claes vond ook de start-up ‘Joda Consulting’ aansluiting bij onze club.

Joda Consulting is een jong bedrijf, ontstaan uit de wil om onafhankelijk te zijn en te kunnen doen wat best is voor de werknemers. Het zijn IT-consultants met verschillende achtergronden, maar met gemeenschappelijke kenmerken. “Eén van de voornaamste eigenschappen van onze consultants is dat we vooruit willen gaan; de zogenaamde GTD (get things done) mentaliteit. We zijn gedreven en optimistische mensen die mee aan het zeil van de klant willen helpen trekken om op de bestemming te geraken”, aldus zaakvoerder Jonas Christiaens.

Qua sectoren hebben ze geen limiet, en ook op technologievlak gaan ze heel breed. Joda Consulting beschikt bijvoorbeeld over Java specialisten, .NETters, SQL experts, Cloud developers, Data Scientists…

“Wij konden ons perfect vinden in het DNA van EFC-ITC! De meerderheid van onze medewerkers zijn trouwens sportief aangelegd. Bovendien willen wij het concept van een gezonde geest in een gezond lichaam graag promoten. Zeker omdat IT-consultants een ‘ongezond’ zittend beroep uitoefenen, vinden we deze balans belangrijk. Vandaar dat wij vereerd zijn om EFC-ITC te sponsoren, en zo onze naam te verbinden met een sportclub die op een hoog niveau meedraait.”

Meer info & contact:
Jonas Christiaens
0473893214
hr@joda-consulting.biz