Beste atleten,

Woorden schieten te kort…
Als een donderslag bij heldere hemel…
Kasper, ‘De Phil’, vol energie en levensvreugde kreeg ons stil, een unicum… Iets waar niemand rekening mee hield en niemand verwacht had. Iets wat niemand eigenlijk wil. Verschrikkelijk…

Vanavond kan er in het zwembad van Izegem vanaf 19u00 een rouwregister getekend worden, ook na de zwemtraining (einde voorzien om 21u00) kan dit nog. Zie het zeker ook als een moment van bezinning waar we herinneringen kunnen ophalen en steun bij elkaar kunnen zoeken. In deze optiek is ook beslist om de de zwemtraining in Lichtervelde vanavond niet te laten doorgaan. Zwemmen kan dus enkel in Izegem tussen 19u45 & 21u00.

Zaterdag 14 maart kan er afscheid genomen worden van Kasper in de Sint-Blasiuskerk van Lendelede om 12u30.

Zondagmiddag 15 maart organiseren enkele vrienden en familie van Kasper een rouwrit. Wij, EFC-ITC, ondersteunen dat warme initiatief en zullen dus zeker mee fietsen 🚴‍♂.
We verzamelen om 14u15 aan het zwembad van Izegem. We rijden langs Lendelede om dan samen met de mannen van Velocyclist naar het zwembad van Wevelgem te fietsen, daarna trekken we richting het huis van Kasper om er een minuut stilte te houden. Nadien wordt er nog een lusje gereden om bij te praten.

De Etixx bestellingen & pasmomenten van de Wetsuits worden ook uitgesteld. Zie communicatie via mail.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe. Wees beschikbaar voor elkaar en durf te praten.

Bij vragen of opmerkingen kunnen jullie natuurlijk ook altijd bij ons terecht.

Troostende groet,
De clubwerking EFC-ITC


Vragen over zelfdoding? Je vindt een luisterend oor bij Tele-Onthaal (106 of www.tele-onthaal.be) of de Zelfmoordlijn (1813 of www.zelfmoordlijn.be).