Groupe Dirickx heeft ook voor komend seizoen zijn JA-woord gegeven EFC-ITC. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in omheiningen, toegangsdetectie en veiligheidssystemen gaat dus verder in zee met EFC-ITC.

Groupe Dirickx is een internationaal Frans bedrijf, opgestart door de Belg Armand Dirickx in 1922. Ze hebben vestigingen in o.a. Frankrijk, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovakije en China. Jaarlijks produceren hun 700 werknemers meer dan 28 000 omheiningen, goed voor zo’n 22 500km omheining.

We mochten hen dit seizoen verwelkomen als nieuwe partner van EFC-ITC en bovendien blijven ze dus zeker ook volgend seizoen nog aan boord. “Dankzij dit partnership kunnen we ook extra business genereren, en geven. Onder andere door onze aanwezigheid op het wedstrijdpak en de teamkledij die zowel nationaal als internationaal gedragen wordt” aldus Julie Hummel.

Voorzitter Frank Bruyneel is lovend over deze samenwerking met Groupe Dirickx. “Het is een een wereldspeler op het vlak van alles wat omheiningen, toegangsdetectie en veiligheidssystemen betreft. Ze hebben een bijzonder ruim aanbod. Maar we zijn vooral ontzettend dankbaar dat ze ons blijven steunen. Dat getuigt van klasse bij deze mensen.”

Website: https://www.dirickx.fr/index-en.aspx

Bedankt Groupe Dirickx!