Vulsteke Bedrijfsgebouwen sloot dit seizoen aan als nieuwe toppartner bij EFC-ITC en is ook aanwezig op onze wedstrijdkledij. Toch is kersvers partner Vulsteke geen onbekende, zaakvoerder Luc Vulsteke maakte via Kurt Debouck en Bart Becquart kennis met de Izegemse Triatlonclub. “We zijn zeer blij dat we voor minstens 2 jaar een aangename topclub als EFC-ITC kunnen ondersteunen” aldus Luc Vulsteke.

We vroegen Luc om 3 kernwoorden die synoniem staan voor Vulsteke Bedrijfsgebouwen. Zelfverzekerd en vrij vlot zei Luc “Doordacht, berekend en efficiënt”. Deze visie schuilt trouwens ook in het partnership met EFC-ITC. Als ervaren aannemer voor bedrijfsgebouwen en industriebouw bouwen en begeleiden ze totaalprojecten met eigen kennis en een duidelijke visie. Van kantoor tot magazijn. Van winkel tot sportcentrum.

Vulsteke is een gerenommeerd familiebedrijf die bijna 40 jaar ervaring heeft en vandaag 112 gedreven medewerkers telt. “Met meer dan 60 grote projecten per jaar en een toenemende vraag is er dan ook ruimte om nieuwe mensen aan te werven, er staan verschillende vacatures open die je op onze website kun bekijken” vult Nickolas, die zelf in 2012 binnen het bedrijf aan de slag ging, verder aan.

Vulsteke bedrijfsgebouwen kende zijn opstart in 1970, vader Luc die als vertegenwoordiger van melkmachines aan de slag was kreeg plots de vraag om stallenbouw aan de man te brengen en zo ontstond meteen ook Vulsteke Bedrijfsgebouwen. Intussen is ook dochter Evelien in de zaak gestapt.

“Luc is een man van zijn woord, rechttoe rechtaan en zo runt hij ook zijn fantastisch bedrijf,” zo besluit voorzitter Frank Bruyneel. “Vulsteke Bedrijfsgebouwen is met veel inzet en competentie uitgegroeid tot een grote speler in zijn sector. Het is mooi dat we die groei nu samen verder kunnen voortzetten.”

Neem zeker eens een kijkje op hun website: https://www.vulsteke.be/nl