Met “Alu Werbrouck – Veranda’s & ramen” hebben we er voor minstens 2 jaar een nieuwe toppartner bij! Het familiebedrijf zorg voor stijlvolle en verzorgde woonoplossingen op maat.

Alu Werbrouck schittert de komende 2 seizoenen op onze fietsbroek en wedstrijduitrusting. De specialist in woonoplossingen op maat heeft een overeenkomst met de club tot december 2020. Alu Werbrouck en de Izegemse Triatlonclub hebben een partnership dat is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. “Wij kunnen ons perfect vinden in het DNA van EFC-ITC,” gaat Pieter Werbrouck  verder. “Deze club blinkt uit op alle vlakken, zo streven ze net als ons altijd naar de perfectie. Zie maar naar de organisatie van de jaarlijkse kwarttriatlon op 15 augustus!”.

Alu Werbrouck is uitgegroeid tot een grote speler in onze regio. Het bedrijf heeft een prachtige showroom, stelt méér dan 20 mensen te werk, waaronder eigen ontwerpers en plaatsers, en heeft 250 projecten per jaar.

Voorzitter Frank Bruyneel van EFC-ITC is blij met dit nieuwe partnership. “Het is een prachtig bedrijf met een inspirerende visie, die zeer duidelijk weet waar het naar toe wil. De gedrevenheid binnen Alu Werbrouck straalt ook af op onze club. Anderzijds zijn we blij dat we hen ook zeer waardig kunnen promoten tijdens onze trainingen en wedstrijden!”

 

Welkom Alu Werbrouck!

Ps. de inschrijvingen voor 15 augustus zijn geopend! Klik hier