EFC-ITC is één van de grootste triatlonclubs in België. Zowel op als naast het parcours wil het op alle vlakken toonaangevend zijn. We beschikken dan ook over een gedreven team aan vaste medewerkers en bestuursleden. Als club, zijn wij blijvend op zoek naar enkele nieuwe gedreven triatlonliefhebbers.

Bezit jij over de “EFC-ITC: ongewoon dynamisch” mentaliteit? Omschrijf jij jezelf als een echte teamspeler die flexibel, polyvalent en met volle enthousiasme zich volledig wil geven voor EFC-ITC? Heb jij interesse om de verschillende activiteiten en projecten van EFC-ITC mee te helpen organiseren en te ondersteunen?

Stel je dan spoedig kandidaat door contact op te nemen met jonaslybeer@gmail.com

Ps. Zelf triatleet zijn is zeker geen vereiste, enthousiaste triatlon- en/of sportliefhebbers zijn zeker even welgekomen!