Met grote verslagenheid, maar vooral enorm dankbaar om wat hij voor onze club betekend heeft, melden wij het overlijden van onze secretaris Luc Ingelbeen.

Luc is in 2014 bij ons gekomen op het einde van zijn actieve loopbaan als Diensthoofd Personeelszaken in het Stedelijk Ziekenhuis van Roeselare.  Hij maakte onmiddellijk indruk met zijn wijsheid, zijn geduld, zijn kalmte en zijn manier van aanpakken.  Zijn kwaliteiten maakten Luc tot de ideale secretaris, maar Luc toonde zich ook heel sterk in kleine zaken : attent als hij was, nam hij het initiatief voor de verjaardagsfelicitaties, hij maakte graag een zondag vrij om de team-corner te bemannen op triatlonwedstrijden en als de handen uit de mouwen moesten gestoken worden, konden we ook steevast op hem rekenen.

Een maand geleden werd bij Luc een agressieve kanker vastgesteld, en na een zeer moedige, maar te ongelijke strijd, is Luc vannacht rustig, thuis, ingeslapen.  Luc is 64 jaar geworden.

We wensen Charlotte en de familie van Luc veel sterkte en hopen dat ook zij moed kunnen putten uit de talrijke, mooie herinneringen aan een prachtig mens.

Luc, het ga je goed !  We gaan je missen !