Met Symbio, dé mutualiteit voor sportievelingen, stellen wij jullie graag een gloednieuwe ITC partner voor! Al meer dan 150 jaar bieden ze diensten op maat voor al hun leden. Er geldt een brede waaier aan diensten rond ziektes, maar ook rond preventie. Symbio, die achteraan op onze clubuitrusting staat, wil met zijn uitstekende service en diensten via dit partnership graag meer bekendheid creëren in Vlaanderen.

Symbio voorziet op elke inschrijving bij een erkende sportclub of vereniging een teruggave van €60,00 per atleet/kind. Ook op sportstages biedt Symbio een mooie bijdrage, zo kan je tot €100,00 per persoon terug krijgen op je inschrijving voor bijvoorbeeld de ITC Triatlonstage in Nice dit jaar. Geen enkele andere mutualiteit doet beter en legt sporters dus meer in de watten. Vandaar dus hun leuze “de mutualiteit voor sportievelingen”.

“Symbio is een zeer populaire mutualiteit in en rond Brussel. En ook in Wallonië zijn we gekend om onze voortreffelijke, gepersonaliseerde dienstverlening als neutraal ziekenfonds. De voorbije twee seizoenen groeide onze naamsbekendheid ook in Vlaanderen. En daar willen we nu nog meer op inzetten, vandaar ook het partnership met deze prachtige en ambitieuze club”, aldus Lynn Delvaux, Business Consultant bij Symbio.

EFC-ITC Voorzitter Frank Bruyneel knikt: “Ik ben zeer tevreden met deze mooie samenwerking tussen EFC-ITC en Symbio. Meerdere atleten maakten al de overstap en kregen na het invullen van het formulier binnen de 48uur al een deel van hun inschrijvingsgeld terug via Symbio. Ze zullen uitstekend geholpen worden en ook onze partner zal er tevreden mee zijn. Win-win voor beide partijen dus.”

Aansluiten en genieten van alle voordelen bij Symbio is trouwens heel gemakkelijk en bovendien gratis. Meer info kan je krijgen bij Lynn Delvaux. “Iedereen kan me via mail of telefonisch bereiken. Ik leg met veel plezier alles uit!” lacht ze.

Contactgegevens Lynn Delvaux (Symbio):
Telefoon: 0493/89 98 59
Mail: lynn.delvaux@symbio.be

Contactgegevens EFC-ITC secretaris Luc Ingelbeen (invullen teruggaveformulier):
Mail: lucingelbeen@gmail.com