“Dankzij De Wasbeer hebben we de properste wagens op ons parcours” riep één van onze werkgroep leden Joris Bral toen we hem aanspraken over De Wasbeer! Joris rijdt al jaren op kop met een Mercedes van Vereenooghe tijdens de Argenta Triatlon Izegem Centrum. We zijn het er over eens; De Wasbeer is een schitterende aanwinst voor onze club, EFC-ITC.

Technisch zijn ze de beste in hun vak en bovendien is hun service snel en top.

“Wassen is ons vak” zegt De Wasbeer zelf. Het bedrijf heeft intussen al 7 vestigingen, verdeeld over Roeselare, Izegem en Ledegem. Maar ze doen zoveel meer dan auto’s wassen alleen. Het stopt zeker niet bij een gewone carwashbeurt. “Je kan bij ons ook terecht voor een tankbeurt, polieren, simoniseren en volledige interieurreinigingen van je rollend materieel. Bovendien leveren we sinds enkele jaren ook Mazout aan huis.”

De Wasbeer voorziet ook al enkele jaren leuke voordeeldeals voor onze EFC-ITC’ers. En nu, tijdens de winterprik, is dat niet anders! Koop je nu een 10-all-in beurtenkaart aan voordeeltarief, dan krijg je ook onmiddellijk een vezeldoekje en een paraplu cadeau. Meer info en inschrijvingen vind je in je mailbox!

Meer info op hun website:  http://www.dewasbeer.Be

De Wasbeer

De Wasbeer