Foto: Kurt Debouck

2019 en een verlengd verblijf als hoofd-, naam- en kledijsponsor, ook daar wil onze jarenlange hoofdsponsor Kurt Debouck van Expofloorcoverings (EFC) op klinken!

EFC staat garant voor een complete en efficiënte tapijtenservice en dat hebben al vele atleten in Izegem mogen ondervinden! Zaakvoerder Kurt Debouck is dan ook zeer trots dat hij naast het (jeugd-) wielrennen ook een grote speler is in de triatlongemeenschap als hoofdsponsor van de Izegemse Triatlonclub, één van de grootste clubs van België! “We zijn blij dat de atleten pijnvrij door de wisselzone kunnen dartelen dankzij onze tapijten! Zelf ben ik ook atleet en weet dus hoe belangrijk een goede wisselzone is.” Aldus Kurt Debouck.

Ook EFC-ITC voorzitter Frank Bruyneel is in zijn nopjes met het verlengde verblijf van zijn goede vriend Kurt Debouck. “Zonder de inbreng van Kurt zouden we nooit staan waar we nu staan natuurlijk, naast het bestaande partnership is Kurt ook een belangrijke schakel binnen onze clubwerking. Samen met de andere bestuurs- en werkgroepleden zorgt hij mee voor het verder uitbouwen van onze club. Ik ben zeer fier dat hij voor minstens 2 jaar verder aan boord blijft” Aldus trotse voorzitter Frank.

Wat veel mensen trouwens niet weten is dat Kurt Debouck ook medezaakvoerder is van een andere toppartner van de club: Pulso-Preventielab. Zo speelt Kurt ook al jaren een belangrijke rol in de verbeterde sportmedische begeleiding van de recreanten en toppers binnen EFC-ITC.

Meer info en contactgegevens van Expofloorcoverings (EFC) vind u hier terug!

EFC Expofloorcoverings

EFC Expofloorcoverings