Maandag 25 september 2017, daags na de laatste triatlon van het seizoen te Lille waar naast de T3 teams nog een handvol atleten present waren, is het einde van het seizoen in zicht of is “seizoen 2017” al een afgesloten hoofdstuk. Hopelijk voor velen een seizoen om nooit meer te vergeten, in positieve zin.

Opnieuw werden talloze podiumplaatsen door onze beresterke EFC-ITC atleten geclaimd. Zowel op het hoogste, T3, niveau als op recreatief niveau werden schitterende resultaten geboekt in binnen- en buitenland. Ook de jeugd mogen we hier zeker niet uit het oog verliezen, de toekomst is namelijk verzekerd, zowel bij de dames als de heren schuilen enkele toptalenten binnen onze club waar we in de toekomst zeker nog heel wat van zullen horen!

Natuurlijk is de goede omkadering binnen onze club de basis van al deze positieve resultaten, bereikte doelstellingen en dromen die werkelijkheid werden! Wij, het bestuur en de werkgroep, zijn dan ook ontzettend trots op al onze atleten, trainers, begeleiders…

Maar wij zijn al volop bezig om jullie parcours van 2018 wedstrijd klaar te maken! Om de omkadering en begeleiding nog te verbeteren zijn wij op zoek naar nieuwe/extra trainers, we hebben een onderscheid gemaakt in 3 categorieën, aarzel zeker niet om een mailtje te sturen en meer info te vragen of je interesse te uiten:

  • Zwem- en looptrainers jeugd: jeugd.itc@gmail.com
  • Zwemtrainers/hoger redder voor zwemtraining ’s morgens en/of woensdagavond te Lichtervelde: coordinatorenefc.itc@gmail.com
  • Fietsbegeleiders (vanaf februari): coordinatorenefc.itc@gmail.com

Trainingen

Voor we onze “herfstslaap” inzetten kunnen we nog even uitbollen tot eind september, de laatste trainingen zijn namelijk uitgestippeld.

De laatste fietstraining zit er reeds op, maar niet getreurd, er kan nog gelopen en gezwommen worden in clubverband!
De laatste looptraining vindt donderdag 28/9 plaats, afspraak om 19u aan Sporthal De Krekel. Zwemmen kan nog tot zaterdag 30 september, ’s morgens nog op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Vanaf 9 november 2011 starten we opnieuw met de looptrainingen, ook het zwembad kan vanaf november weer kennis maken met ons typerende doorzettingsvermogen en onze onvoorwaardelijke gedrevenheid! De georganiseerde en begeleide fietstrainingen starten opnieuw in februari 2018, meer info en details volgen binnenkort!

Ps. gedurende de winter wordt er vaak onderling afgesproken om toch nog wat te fietsen/MTB’en, volg onze facebookgroep EFC-ITC om op de hoogte te blijven.

 

Foto: Griet Tanghe