Zwemloop: 5 juni 2017

De “Zwemloop” is een wedstrijd georganiseerd door onze eigen club EFC-ITC en vindt elk jaar plaats in juni, dit jaar gaat dit door op 5 juni 2017. De wedstrijd bevat zoals de naam het al doet uitschijnen een zwem- en loopgedeelte.

De wedstrijd is open voor zowel eigen leden als niet-leden. Iedereen die in huidig jaar 6 jaar wordt en jonger dan 16 is kan deelnemen aan de wedstrijd.

Per leeftijdscategorie zijn er ook aangepaste afstanden voorzien. De wedstrijd vindt plaats in en rond het recreatiecentrum De Krekel te Izegem (Heilig Hartstraat 15 8870 Izegem). Bovendien krijgt elke deelnemer bij aankomst een natura prijs.

Link voor inschrijvingen: https://www.isbapp.be/lid/triatlon/f?p=114:100::::100:P100_COMP,P100_PERSOON:5143

Opgelet: dag inschrijvingen zijn niet mogelijk!