Het eindejaar en de Kerstcorrida’s, het is een mooie traditie waar telkens een mooie delegatie uit de zwart-groene troepen aantreedt.
Dit weekend was dat niet anders, met een groot aantal deelnemers op de stratenloop in Lendelede en de Pekkerscorrida te Izegem..

EFC-ITC deed het meer dan behoorlijk in de Baekelandt-Corrida in onze buurgemeente Lendelede: Stan won de 3km en Remi werd er tweede. Elena ging bij de dames met het zilver aan de haal.
Op de 9km mocht Kasper Lagae als winnaar op het hoogste schavotje springen.

De dag erna, op zondag, stonden in Izegem maar liefst zes ITC’ers in de top 10 bij de jeugd. Martijn Verhaeghe werd knap eerste, kort gevolgd door Dylano Tremmerie die tweede werd. Marit Demeulenaere finishte dan weer als tweede dame (zesde algemeen), gevolgd door Fien De Brabander (achtste algemeen) die het brons wist te veroveren bij de dames jeugd.
Bij de volwassenen kwam Angelo Goethals als eerste ITC’er over de finish in een tijd van 21’59”, dit leverde hem een knappe zesde plaats op. Charlotte Deldaele kwam als tweede dame over de streep en werd 19de in de algemene rangschikking.

Proficiat aan allen en dank aan de vele supporters!

Klik op de gewenste afbeelding voor grotere weergave.