Portfolio

/Portfolio/
EFC Expofloorcoverings

EFC Expo Floorcoverings

Bij EFC ExpoFloorcoverings kan u terecht voor tapijt op events en beurzen.

Pulso-Preventielab

Pulso-Preventielab

Pulso heeft als doel sporters en atleten op elk niveau, van recreant tot prof, bij te staan in het voorbereiden en realiseren van sportieve doelen. Bij Pulso kan je terecht voor begeleiding, coaching, advies, testen en aankoop/verhuur van materialen

Vuylsteke

Vuylsteke Constructie Onderhoud

Vuylsteke is uw betrouwbare partner voor laswerken, metaalconstructies en onderhoudswerken. Sinds 2000 dragen we professionalisme en kwaliteit hoog in het vaandel. Als een van de weinige spelers op de Belgische markt voldoen we aan de wettelijke norm EN1090 EXC 3 en voldoen we ook aan de ISO 3834-2. Vakmanschap met hoofdletter V, daar staat Vuylsteke voor!

Symbio

Symbio staat ook bekend als de « Mutualiteit van de sportieveling ».
Wij betalen u tot 60,00 euro van jouw lidgeld aan sportclubs terug (hoogste in België).

Vroeger waren wij ook bekend onder de naam “Neutrale mutualiteit” en al meer dan 150 jaar biedt Symbio een dienst op maat voor al zijn leden. Binnen die aanbieding, geldt er een brede waaier aan diensten rond ziektes, maar ook rond preventie.

 

De Wasbeer

De Wasbeer

De Wasbeer: Carwash tankstation de wasbeer is het full service station van roeselare en omstreken en sinds 2017 trotse sponsor van EFC-ITC.

Garmin

Garmin

Garmin: Wereldleider in GPS navigatie. Wij begeleiden u op de weg, op het water, op de kleine paden en bij uw sportactiviteiten.