Portfolio

/Portfolio/

Alu Werbrouck

​Werbrouck ALU-PVC is een familiebedrijf dat instaat voor het maken en plaatsen van uw veranda in aluminium, het creeëren van stijlvolle outdoorruimtes en het maken en plaatsen van ramen en deuren. En dit voor zowel nieuwbouw als verbouwingen, in aluminium of PVC.

Vulsteke Bedrijfsgebouwen

Efficiënte industriebouw dankzij een precieze voorbereiding en een complete aanpak. We bouwen bedrijfsgebouwen van ontwerp tot sleutel-op-de-deuroplevering. Altijd in overleg. Altijd volgens de afgesproken planning.

EFC Expofloorcoverings

EFC Expo Floorcoverings

Met EFC Expofloorcoverings zit u op de goede weg. Welke “richting” u ook uitgaat, EFC Expofloorcoverings staat garant voor een efficiënte en complete tapijtenservice. Flexibiliteit en snelle leveringen en/of plaatsingen zijn onze beste troeven.

Pulso-Preventielab

Pulso-Preventielab

Pulso heeft als doel sporters en atleten op elk niveau, van recreant tot prof, bij te staan in het voorbereiden en realiseren van sportieve doelen. Bij Pulso kan je terecht voor begeleiding, coaching, advies, testen en aankoop/verhuur van materialen

Groep Vereenooghe

Groep Vereenooghe

Bij ons kunt u terecht voor aankoop, verkoop en herstel van nieuwe en tweedehands personen-, bestel- en vrachtwagens in 8 verschillende vestigingen.

Vuylsteke

Vuylsteke Constructie Onderhoud

Vuylsteke is uw betrouwbare partner voor laswerken, metaalconstructies en onderhoudswerken. Sinds 2000 dragen we professionalisme en kwaliteit hoog in het vaandel. Vakmanschap met hoofdletter V, daar staat Vuylsteke voor!

Symbio

Symbio staat ook bekend als de Mutualiteit van de sportieveling. Wij betalen u tot 60,00 euro van jouw lidgeld aan sportclubs terug (hoogste in België). Vroeger waren wij ook bekend onder de naam “Neutrale mutualiteit” en al meer dan 150 jaar biedt Symbio een dienst op maat.

 

Groupe Dirickx

Groupe Dirickx is een internationaal Frans bedrijf, opgestart door de Belg Armand Dirickx in 1922. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in omheiningen, toegangsdetectie en veiligheidssystemen. Jaarlijks produceren hun 700 werknemers meer dan 28 000 omheiningen.

De Wasbeer

De Wasbeer

Kan jouw wagen wel een poetsbeurt gebruiken? Een frisse douche of een diepgaande reiniging van koetswerk, velgen en interieur? Dankzij onze jarenlange ervaring en neus voor innovatie krijgt jouw wagen bij De Wasbeer de beste behandeling.

 

Garmin

Vier eenvoudige woorden die onze producten, ons bedrijf en onze cultuur beschrijven. Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto’s, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening.